Till vårt tryckeri i Leksand söker vi nu en:

Produktionsansvarig

Som produktionsansvarig kommer du att planera och ansvara för arbetet i den dagliga produktionen. Det innebär att trycka och färdigställa trycksaker, printa storformat för skyltar, banderoller, rollups, bildekor mm. Du sköter maskiner för bl.a. skärning, falsning och häftesproduktion. Du packar och färdigställer leveranser som ska skickas med post och speditör.

Vi tror att du har mycket god förmåga att arbeta självständigt och är noggrann. Du är effektiv och kan hantera flera saker samtidigt. Engagemang och god samarbetsförmåga är egenskaper vi värderar högt. Erfarenhet från den grafiska branschen är meriterande. Idag ses god datorvana som en självklarhet, har du även kunskap i grafisk mjukvara ser vi det som ett plus.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en mindre organisation där beslutsvägarna är korta och du har stor möjlighet att påverka. Varmt välkommen med Din ansökan.

Anställningsform heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas.
Sista ansökningsdag 10 april 2019. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Vi tar emot ansökan via mail: mischa@trycksakstorget.se
Vid frågor som berör tjänsten kontakta Mischa på 0247-142 55.

Om TrycksaksTorget

Originalab AB / TrycksaksTorget.se är ett företag i den grafiska branschen som jobbar mot kunder över hela landet. Lokalt servar vi våra kunder med trycksaker och profilprodukter i smått och stort format. Via TrycksaksTorget.se säljer vi trycksaker och fotoprodukter till privatpersoner, föreningar och företag. God service, trevligt bemötande och snabba leveranser kännetecknar vår verksamhet.