Lagom till årets studentskyltssäsong har vi uppdaterat vår applikation för studentskyltar med en hel del nyheter.

Ny storlek – 50×70

Då en del kunder efterfrågat storleken 50×70 cm (vilket är ett vanligt affischformat) har vi lagt till den storleken i sortimentet.

Sedan tidigare fanns storlekarna A3 (30×42 cm), A2 (42×60 cm) och A1 (60×84 cm).

Ny produktionsmetod

Vi har uppdaterat vår utrustning. Det gör att vi får mindre materialåtgång och spill då vi kan trycka direkt på en självhäftande vinyl istället för att först skriva ut på papper och sedan laminera utskrifterna med plast och självhäftande material.

Nytt pris på storlek A2

Då vi infört den nya storleken 50×70, passar vi på att sänka priset på A2 (Studentskylt Stor) med 50 kr till 299 kr. 50×70 får priset 349 kr.

Affischer

En annan nyhet är att man kan beställa sin skyltbild som affisch. Affischerna finns i samtliga storlekar – A1, 50×70, A2 och A3.

Ny bildväljare för dekorationer och bakgrunder

Nu har vi även lagt in vår nya bildväljare i applikationen för studentskyltar. Detta gör att det blir lite lättare att hitta bland alla bilder. Vi har även lagt till fler bakgrundsbilder och dekorationer att välja från.

Två dekorationer

Vi har lagt till en plats på skylten för ytterligare en dekoration så att man nu kan lägga in två stycken, t.ex. en blomma och en studentmössa. Förut fanns endast plats för en dekoration.

Ändra textstorlek

Tidigare år har man inte kunnat välja vilken storlek texterna ska ha utan de anpassades så att de blev så stora som möjligt. Detta är önskvärt i de allra flesta fall, men nu finns även möjlighet att dra ned textens storlek om så önskas.

Dubbelsidig studentskylt

Vi får en del förfrågningar om att göra dubbelsidiga studentskyltar. Det har vi även tidigare kunnat göra men nu kan man välja det direkt i applikationen genom att lägga till två skyltar samt produkten dubbelsidig skylt (som inte kostar något extra).